Wandel mee in stilte

In Stiltewandelingen staan stilte en bewustwording centraal. Tijdens het wandelen wordt er onderling niet gesproken en krijg je een aantal handreikingen om al lopend over te bezinnen of om letterlijk bij stil te staan. Juist door bewust in het moment te wandelen, aandacht te hebben voor wat je hoort, ziet, proeft, voelt en ruikt worden je waarnemingen een stuk levendiger, de beleving intens en zal de ervaring een diepe indruk achterlaten.

Wandelen is buitengewoon gezond en levert een wezenlijke bijdrage aan een heldere geest en een vitaal lichaam. In de stilte toont zich de puurheid van de natuur en ervaar je de helende kracht van aandacht. Een stiltewandeling draagt dus bij aan je totale welzijn. Kom stap-voor-stap weer helemaal tot jezelf. Wandel je mee?

 

Wandelingen in 2021:

{"tabBasic":{"type":"events","title":"Wandelingen in 2021:","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"8","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"193193"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Gun jezelf

weldadige STILTE

ontspannen BEWEGEN

buitengewoon GENIETEN

Routebeschrijving

Hoe kom ik in Lage Vuursche?

 
 

 

Stiltewandelingen

Maandelijks op zondagmorgen

Op verzoek ook op andere dagen
en/of elders in het land

Tip: doe een wandeling cadeau
aan familie, vriend of geliefde

Cookie-instellingen